Meld je hier aan voor onze digitale nieuwsbrief
 
Home
Over ons
Merken
De winkel
Service
Vacature
Contact
Wintersport
Schaatsen
 
Over ons
Ons Team
Theo en Monica runnen samen met hun medewerksters GL Sport.
Wie bij GL Sport binnenstapt, voelt zich direct welkom. Ons gastvrije team staat er garant voor dat u zich welkom voelt.

Het verkoopteam bestaat uit Monica, Vivian, Esther en Monique. 
Ons team ziet het als een grote eer om u als klant te adviseren om samen tot een juiste kledingkeuze te komen. 

Monica, eigenaresse
Dagelijks ga ik met enorm veel plezier naar onze winkel. Ik geniet volop van de dynamiek van de mode en van dit mooie bedrijf, van onze klanten, van het leven en van mijn gezin. ‘Droom je dromen niet, maar leef ze’ probeer ik elke dag te verwezenlijken. Vandaar de tekst ‘Live the dream’ op de homepage.
Monica is: doortastend, gedreven, veeleisend en doelbewust.


Theo, eigenaar
Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve werkzaamheden en het beheren van het voorraadsysteem.
Theo is: gedreven, energiek, doelbewust en behulpzaam.


Vivian, verkoopmedewerkster
Ik ga dagelijks met enorm veel plezier naar mijn werk. Samen met Monica ben ik verantwoordelijk voor de inkoop. Ik geniet ervan om mijn kennis te delen en die kennis over te brengen op onze klanten. Als onze klanten blij de winkel uitgaan, is mijn dag geslaagd. Ik doe er alles aan om onze klanten te laten stralen! GL Sport is niet van mij, maar voelt als 'mijn winkel'.
Vivian is: vriendelijk, gedreven, rustig en kundig.

Esther, verkoopmedewerkster
Een aankoop doe je met gevoel. Mensen moeten zich kunnen identificeren met een product maar ook met de verkoopmedewerkster. Ik maak het de klant graag gemakkelijk en vind het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen in onze winkel. Met de prachtige uitgebreide collecties en diversiteit aan merken vind ik het een enorme uitdaging om de winkel zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, daarin kan ik mijn creativiteit helemaal kwijt.
Esther is: sociaal, enthousiast en creatief.


Monique, verkoopmedewerkster
De mode is een continu veranderd verschijnsel, elke klant is voor mij uniek. Gebruikmakend van mijn verkoopervaring om de klanten te kunnen adviseren en inspelen op de laatste trends, zie ik elke dag als een uitdaging. Op de hoogte blijven van de laatste trends in de modewereld en elke klant helpen in hun zoektocht naar hun ideale kledingstuk of outfit kan rekenen op mijn volledige overgave.
Monique is : enthousiast, behulpzaam, betrouwbaar en creatieve duizendpoot
Interact Network 2013