Meld je hier aan voor onze digitale nieuwsbrief
 
Home
Merken
De winkel
Service
Vacature
Contact
 
Service
∙ Service
∙ Kennis
∙ Klantenkaart
∙ Cadeaubon
Service
Service is bij GL Sport vanzelfsprekend. Ons team staat voor u klaar om u op een prettige ongedwongen manier te adviseren en te begeleiden om tot de juiste kledingkeuze te komen.

Volgens GL Sport verdient iedere klant aandacht en u dus ook ! Ons team luistert graag naar uw wensen, eisen en verwachtingen. Er is ons alles aan gelegen dat u met uw aankoop tevreden naar buiten gaat.

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop, kunt u die binnen 8 dagen ruilen met de kassabon. Bij klachten proberen wij altijd tot een passende oplossing te komen.

Kennis
Ontwikkeling en collectiekennis zijn voor de GL Sport van groot belang. Onze verkoopmedewerksters weten u dan ook alles te vertellen over de collectie en de kwaliteit van een kledingstuk en hoe u die het langst mooi kunt houden.
 
Klantenkaart
Iedere klant kan profiteren van onze klantenkaart. Elk artikel (exclusief retouches en afgeprijsde artikelen) wat u bij ons aankoopt, wordt op deze klantenkaart geregistreerd. Bij aankoop van het 11e artikel worden de bedragen van de 10 voorgaande artikelen bij elkaar opgeteld en ontvangt u een korting die gelijk is aan 5% van dit totaalbedrag.

Cadeaubon
Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van GL Sport om iemand te verrassen.

Interact Network 2013