Bogner FIRE+ICE

In 1932 heeft Willy Bogner de eerste steen gelegd voor het bedrijf Willy Bogner Ski. Een importbedrijf voor ski's, uitrusting én Noorse gebreide kleding. Bogner FIRE+ICE biedt een ruime collectie van winterjassen en daarnaast ook skibroeken en mutsen. De Bogner FIRE+ICE jassen beschikken over diverse functionaliteiten, zoals sneeuw- en waterbestendigheid.

Lees meer

Gebaseerd op de legendarische skifilm 'Fire and Ice' uit de jaren 80 van Willy Bogner, werd het merk FIRE+ICE in 1989 opgericht als modieuze tegenhanger van een jonge en actieve levensstijl. Prestaties en technische stijlen vormen al meer dan 30 jaar de kern van de FIRE+ICE-collecties.

Als het om stijlvolle, luxe en sportieve wintersportkleding gaat, is FIRE + ICE hét merk. Voor heel het gezin heeft het merk een breed assortiment aan top kwaliteit skikleding. Bij een ski-jack met een luxe uitstraling hoort er een passende FIRE + ICE skibroek bij. Maak de outfit af met een mooie skipully. 

© 2024 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér

Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK