Over GL Sport

GL Sport biedt je een unieke collectie sportieve vrijetijdsmode met een vleugje fashion. Onder één dak vind je verschillende shop-in-shops, zoals van Superdry, EA7 Emporio Armani en Goldbergh. Ieder seizoen is onze winkel anders. Loop dus regelmatig binnen en laat je verrassen. We hebben een aantrekkelijk aanbod voor zowel dames, heren en kinderen.

Nu de zon zich weer steeds vaker laat zien, hebben we een fantastische collectie (bad)mode in huis. Met merken als Shiwi, Beachlife en Bomain krijg je zin in de zomer! Daarnaast vind je een ruime dames- en herencollectie van o.a. Gaastra, Malelions en JOTT. GL Sport is in Zeeuws-Vlaanderen hét adres om je garderobe de juiste zomerse look te geven. We hebben alles in huis om jou de komende maanden te laten stralen; op een terras, op het strand, op safari of tijdens een mooie citytrip!

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service
GL Sport is niet zomaar een winkel. Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Sluis. Zowel bij inwoners van Zeeuws-Vlaanderen en onze Vlaamse gasten als bij de vele toeristen. Logisch, je winkelt hier gezellig en vrijblijvend. En heb je hulp of advies nodig? Dan helpen we je graag. We staan niet voor niets bekend om onze persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Dat maken we iedere dag waar.

Een winkel vol troeven

GL Sport vind je in het centrum van Sluis, op de hoek van de Hoogstraat en Vrijstraat. Onze winkel is iedere dag open. Parkeren kan heel eenvoudig, direct naast de winkel.

Onze winkel is ruim opgezet. We geven je graag de tijd en ruimte om op je gemak rond te kijken. De winkel is uniek. We zetten alles op alles om je steeds te verrassen met een mooie, betaalbare kledingcollectie die kwalitatief goed is en waarvan de prijs-kwaliteit verhouding klopt. Dat is de passie waarmee wij dagelijks in onze winkel werken.

We halen het mooiste in je naar boven

Naast de kwaliteit van GL Sport en onze collectie, bieden we je bovendien persoonlijke service met een glimlach. We zijn gastvrij, houden van ons vak en vinden het leuk jou zo goed mogelijk te kleden. Met de verschillende stijlen, de ruime keuze aan materialen en kleuren en onze professionele kijk op jouw figuur en wensen, lukt dat gegarandeerd. Of je nu 8 of 80 bent, man of vrouw, super sportief of mega relaxed, we halen graag het mooiste in je naar boven.

© 2023 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér

Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK