Bogner

Het Duitse merk Bogner staat voor sporty chic winter fashion, en dat al meer dan 80 jaar. Het is een bijzonder familiebedrijf waar Willy Bogner aan het roer staat. Deze renaissance man was niet alleen een professioneel alpineskiër, maar heeft naast het runnen van zijn modebedrijf ook furore gemaakt als regisseur en producer, onder andere van de ski-scenes in twee James Bond films. Voor wie elegant en stylish op de ski piste wilt staan, is de kleding van dit merk een absolute must. Het exclusieve en geliefde brand weet functionaliteit en fashion perfect te combineren. Kleuren spelen een grote rol in de designs, net als innovatieve ideeën. En dat levert geweldige sports fashion op! 

Lees meer

"Elegant en fashionable de piste af met kleding van het exclusieve merk Bogner" 
Echt stylish die berg af dat lukt alleen in een outfit van Bogner. We hebben een fijn aanbod van dit exclusieve sports fashion merk voor heren. Bogner is een merk dat zich richt op de productie van hoogwaardige, modieuze luxe skikleding.

© 2023 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér

Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK