Gaastra

De fascinerende geschiedenis van Gaastra neemt ons mee terug naar het jaar 1897, wanneer de 22-jarige Douwe Gaastra zijn zeilmakerij in het Friese Sneek vestigt. De gepassioneerde jongeman wil de eeuwenoude Hollandse traditie van wereldklasse en vakmanschap opnieuw uitvinden. Gedreven door ambitie is het Douwe Gaastra’s wens om sneller én verder te zeilen. Ondernemend als hij is, wil hij zeilen ook concurrerender en efficiënter maken. In korte tijd groeit de jongeman uit Sneek, uit tot een begrip in de internationale zeilwereld.

Lees meer

Als gerenommeerd zeiler en zeilmaker, weet hij als de beste hoe zich te wapenen tegen de elementen. Door de jaren heen groeit zijn ambitie met hem mee en zo start hij met het maken van zeilkleding. Zijn ontwerpen bevatten een immens grote liefde en ontzag voor de oceaan, want hij weet dat het op het water om respect draait. 

Inmiddels is dit meer dan een eeuw geleden en sindsdien is Gaastra getransformeerd tot een stijlvol en functioneel lifestylemerk dat internationaal aanzien geniet. Tot op de dag van vandaag hebben we Douwe’s nalatenschap daarom gerespecteerd, gekoesterd en gevolgd.
Het spijt ons, er werden geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.© 2024 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér

Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK