Peak Performance

Peak Performance is ontstaan door twee skiërs die in 1986 in een skilift zaten en besloten hun droom te volgen. Ze stopten met werken en gingen het avontuur aan door een bedrijf te beginnen in Zweden. De heren vroegen zich af waarom er nog geen goede skikleding was met een simpel en aantrekkelijk design. En Peak Performance maakte haar start! Vandaag de dag is Peak Performance tot een groot en bekend merk uitgegroeid, maar deze waarden en de passie zijn nog steeds overal in terug te zien. Peak Performance maakt niet alleen skikleding, maar ook andere sportkleding voor bijvoorbeeld golf, outdoor en training. Daarnaast wordt ook casual kleding door Peak Performance geproduceerd. Met een passie voor sport en natuur heb je van Peak Performance een breed aanbod geweldige producten van hoge kwaliteit. 

Lees meer

In de Peak Performance skikleding collectie zul je nooit drukke patronen of kleurencombinaties tegenkomen. Dit merk heeft veel rustige, egale kleuren in het assortiment wat skiërs een strak, maar mooie moderne uitstraling meegeeft op de piste.

Een Peak Performance ski-jas of bijvoorbeeld een Peak Performance skibroek is altijd van hoge kwaliteit. Zo hebben ze vaak minimaal een waterkolom van 10.000 mm, waardoor je Peak Performance ski-jas goed waterdicht is. Ook een Peak Performance skibroek bevat deze waterkolom, net zoals een hoog ademend vermogen, waardoor je gegarandeerd droog blijft!

© 2024 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér

Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK