Wanakome

Wanakome is een buitengemeenschap voor de avonturier en ontdekkingsreiziger in de wildernis. Ze promoten de #getoutside-beweging en reisden de wereld rond om de essentiële reisgenoot te ontwerpen.

De hoodies zijn gemaakt met jou in gedachten: knus en schattig terwijl ze superfunctioneel zijn met technische details die handig zijn voor onderweg. Je gaat nooit de deur uit zonder hen!

Wat betreft de overgang naar Wanakome, zagen ze een onvervulde behoefte in de markt en creëerden ze het merk om de gemeenschap te dienen. Ze maken gebruik van toonaangevende productie om topprestaties en kwaliteit te garanderen. Wanakome koopt de zachtste garens ter wereld en hebben stoffen ontwikkeld die eigendom zijn van Wanakome.

De naam zelf is ontstaan ​​uit een van hun favoriete plekken in Nieuw-Zeeland - Lake Wanaka, en hun liefde voor het buitenleven. "Thuis is waar het hart is en als we buiten zijn, zijn we thuis."

© 2021 GL Sport BV - Hoogstraat 2, 4524 AC Sluis (NL) - BTW NL 822499885 B01 - Unieke service - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je shopervaring te verbeteren maakt GL Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK